Отзывы о Studentloan (Студент Лоан)

Studentloan
Рейтинг 1.3 на основе 11 отзывов

На странице размещены максимально объективные отзывы клиентов о работе Studentloan (Студент Лоан). Описаны ситуации должников – есть ли реструктуризация долга, что будет если не платить, подают ли в суд, приезжают ли коллекторы.

Телефон
+38 (073) 32 62 233
Электронная почта
info@studentloan.com.ua
Официальный сайт
www.studentloan.com.ua
Оформить займ
Елена Степанова
05 июня 2019
Звонят из разных номеров, я кредит у них не брала. И объяснила, что не знаю, тех людей, о которых они спрашивают. Но звонки продолжаются. У меня нет цензурных слов. Отдельный минус, что у женщины, которая мне звонит голос очень противный. Просто ужас.
Аркадий
15 марта 2019
Звонят уже долгое время, говорят что я записан как контактное лицо, людьми, которых я вообще не знаю. Короче свиньи безсовестные!!!!
Роман
11 апреля 2018
Бомблять рекламою, додзвониться неможливо, офісу немає.
Тамара
15 июня 2019
Кожен день дзвонить робот, мерзенним голосом пропонує послуги, при передзвоні на ці номери - моментальний скидання, ПИШУ ІМ ЛИСТИ НА ПОШТУ З ПРОХАННЯМ НЕ ЗВОНИТЬ - ВІДПОВІДАЮТЬ, ЩО Я НЕ ЇХ КЛІЄНТ, питання: ЯКОГО МІЙ НОМЕР РОБИТЬ У НИХ В БАЗІ? відповідь не дають, дратують жахливо
Клава
10 февраля 2019
У мене взагалі немає у них кредиту і ніколи не брала !!!!!! Зате отримую ось такі повідомлення від цієї диво компанії !!!! Вы обещали оплатить долг в "Студент Лоан" под запись разговора. В связи с отсутствием оплаты, Ваши документы и записи разговоров в ближайшее время будут переданы в отдел принудительного взыскания. Срочно оплатите долг 2325 грн. в течение 24 часов. ???????????? Це що взагалі ????
Микола
23 сентября 2019
Служба підтримки читає смс, але на них не відповідає ніколи, чат на сайті не працює, в Вайбере відморожені, як у них йдеться кредит за 15 хвилин, чекав 4 дні, в кінцевому підсумку відмова, гавно компанія.
Ігор Колябін
11 июля 2020
З усіх МФО це саме низькоякісне. При чистої КІ. Не дали позику в розмірі 2000 гривень. Сказали можемо схвалити тільки 1950 гривень і не більше. Однак, під час підписання договору. Сайт заглючить і видалив мою заявку. Техпідтримка мовчить. Гаряча линяючи не працює.
Ольга
24 сентября 2019
Не рекомендую брать кредиты в этой компании. Если пропустите выплату, будут звонить всем родным, близким, на работу.
Олена
23 августа 2019
Ні в якому разі не зв'язуйтеся з цією конторою. Вони крадуть дані вашої кредитки і потім самі, коли їм заманеться переводять гроші собі на карту. Без мого відома зняли з мене понад 1500 які мені потрібні були для щеплень рідним і прожитку на вихідні дні. Якщо не хочете що б дані вашої кредитної карти були використані без вашого відома і вас не залишили без копійки грошей, не спитавшись і розуміння на що ці гроші потрібні були, то не зв'язуйтеся з цією компанією ні за яких умов! P.S. Представники підтримки дуже грубі і невиховані дами, які будуть кричати на вас і тикати носом в договір який весь просяк дірами і лазівками для адвокатів. Починаю судитися з цією організацією, деталі напишу по закінченню.
Настя
22 августа 2019
Зовсім недавно брала мікропозику в Студент Лоан. Дуже круто, що існує така програма для тих, хто тільки вчиться і ще не має постійної роботи. Я звичайна студентка. Живу в гуртожитку, а платити за займане мною місце було нічим. З батьками були проблеми, тому вони не могли вислати грошей. Оформити мікропозику було дуже просто, т. К. Все відбувається в онлайн за 3 хвилини. Після схвалення гроші мені надійшли на банківську картку. Для здійснення такої угоди мені знадобилося мінімум документів: паспорт та інн. Головна родзинка у Студент Лоан, яка мене і зачепила - перший позику віддається під 0%. Це означає, що я не маю жодного переплачую, повертаючи гроші. Оплачувала мікрокредит в банку і через термінал. Спасибі сервісу за те що виручив мене.
Олег
05 декабря 2020
Друзья, кто собирается брать мини кредит будь-те внимательными. Если считаете, что сможете не возвращать долг будете правы, но это столько головной боли что капец! Если возникла необходимость в деньгах, возьмите и верните, и будет вам радость от жизни, а еще лучше зарабатывайте столько, чтобы не нужно было обращаться в подобные конторы.

Добавить отзыв

Отзывы клиентов про другие популярные займы