Отзывы о Море Грошей

Море Грошей
Рейтинг 1.5 на основе 11 отзывов

На странице размещены максимально объективные отзывы клиентов о работе Море Грошей. Описаны ситуации должников – есть ли реструктуризация долга, что будет если не платить, подают ли в суд, приезжают ли коллекторы.

Телефон
095 100-87-78
Электронная почта
info@mgroshi.com.ua
Официальный сайт
mgroshi.com.ua
Оформить займ
Віталій
15 ноября 2018
Був у відрядженні на Донбасі, можливості перекинути гроші не було, виникла невелике прострочення, а в цей час їх платіжна система без мого відома намагалася перевести гроші з моєї зарплатної картки, навіть чек прислали на пошту про неуспішний платеж ...., приїхав розрахувався, більше брати не буду.
Валерон
11 июля 2019
Був постійним клієнтом компанії. Багато закритих кредитів без проссрочек на різні суми в кілька тисяч гривень. Але у відповідальний момент отримав відмову на сміховинні 300 гривень. Компанія не дорожить благонадійними клієнтами. Більше до них ніколи не звернуся!
Оксана
26 июня 2020
Дзвонить мені, загрожує, каже що я «в вуха довблюсь», грубить, кричить, перебиває, не чує зовсім. Загалом закрию заборгованість і дорога поїде в суд за погрози і за таке спілкування. Таке спілкування з клієнтом в першу чергу ... Я їй кажу про договір, а вона кричить і відповідає яка мені різниця на ваш договір. Так почекайте я з ким його укладала? Чи не з вами? І вона мені каже яка їй різниця? Вона мені буде говорить що я в вуха довблюсь? Я їй допобачення, а вона мені загрожує що буде у нас з нею побачення тільки не особливо хороше? Скажіть спасибі що я записувала розмову і все що я написала можна підтвердити. Чекайте оплати і готуйте подругу на звільнення.
Стас
03 мая 2020
Прийло на пошту повідомлення, що знижка на авіаквитки триває пару годин, тому дуже терміново потрібні гроші, до того ж, щоб були вони на карті. Тому взяв кредит в Море грошей. Оформив все швидко. Реєстрація та очікування підтвердження затягнуло до 30 хвилин, а гроші потім прийшли відразу на карту. Повернув через тиждень. І чому б не звертатися ось в таких ситуаціях, це вигідно.
Тёма
22 февраля 2019
Не розумію чому у всіх МФО такі хороші умови для новачків, а для тих, хто бере не в перший раз, то ставка 1,6%. За програмам та акціям, то я жодного разу не потрапив на якусь знижку. І з виплатами не затримували. Зробіть нормальну ставку для постійних клієнтів, тоді буду звертатися тільки сюди!
Володя
04 декабря 2019
Зазначено, що можна отримати кредит з поганою кредитною історією. Запросив на сервісі Море Грошей невелику суму в розмірі 2500 і отримав відмову без пояснення, передзвонив оператору, сказали, що вони не приймають рішення, і нічим допомогти не можуть. Ось так. Але в описі чітко вказано, що отримати може кожен, навіть безробітний.
Єгор
17 октября 2020
Брав кредит, коли прийшов час погасити позику, не працював сайт, нічого не вантажилось. По телефону сказали, що технічні моменти, попросили зайти пізніше. До вечора він теж не працював, на це мені відповіли, що проблеми у мене, мені треба просто перезавантажити комп'ютер. У підсумку, на наступний день сайт теж не працював. Трохи не потрапив на прострочення. Склалося враження, що все це спеціально, щоб вибити у людей побільше грошей. Не сподобалася робота даної організації.
Вікторія
04 сентября 2021
Незрозуміла контора не працює давно.
Елена
25 марта 2019
Не рекомендую. Мошенническим методом оформили на меня кредит восстановив мою сим карту.
Олексій
14 июля 2021
Підкажіть, будь ласка, дана організація працює? Вхід на сайт не працює, телефони відключені.
Валерий
15 апреля 2019
Я всегда пользуюсь кредитами, беру деньги в банке, иногда в организациях, таких как Море Денег. Понимаю, что надо выйти из замкнутого круга, но погасив один кредит, беру следующий. Об этой организации могу сказать, что здесь никогда не было отказов, а если вовремя не сможете погасить кредит, то оформляют пролонгации. Никаких нареканий не имею проблем никогда не было.

Добавить отзыв

Отзывы клиентов про другие популярные займы